Participació com a ponents dels doctors Joan Estrada i Tomàs Peire a les XII jornades de didàctica de les ciències experimentals a Maule. (Xile 20-04-2018)

Posted on abr. 5, 2018

El grup de recerca Còmplex participà el dia 20 d’abril de 2018 a les XII jornades de didàctica de les ciències experimentals a  Maule, Xile. Els Drs. Joan Estrada i Tomàs Peire van participar com a ponents en unes jornades que tenien com a objectiu instal·lar el diàleg sobre els reptes de l’educació científica a la regió del Maule i del país sencer de cara al món. En aquestes jornades es va proposar el tema “Accions Educatives en contacte amb la Natura. Projectant un perfil de ciutadà amb consciència científica i ambiental davant del desafiament d’un planeta sostenible “.

Clica aquí per accedir a la notícia al portal de notícies de la Universitat Católica del Maule